Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2005

Εσύ τι θα διάλεγες?

Αυτό το τέστ έχει μια μόνο ερώτηση, όμως είναι πολύ σημαντική.Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θ' ανακαλύψεις το ηθικό σου μέτρο.Το τέστ παρουσιάζει μια τελείως φανταστική κατάσταση όπου πρέπεινα πάρεις μια απόφαση. θυμήσου ότι η απάντησή σου πρέπει να είναι ειλικρινής μα παράλληλα και αυθόρμητη.Παρακαλώ διάβασε τα παρακάτω αργά και προσεκτικά και δώσε σημασία σε κάθε γραμμή.Βρίσκεσαι στην Φλόριντα, συγκεκριμένα στο Μαϊάμι.Υπάρχει χάος γύρω σου που οφείλεται σ' ένα τυφώνα με κατακλυσμιαίες βροχές.Ο τόπος έχει πλημυρίσει τελείως. Είναι μία βιβλική καταστροφή.Είσαι φωτορεπόρτερ, δουλεύεις για μια μεγάλη εφημερίδα κι έχεις βρεθεί στο μέσον μιας επικής τραγωδίας. Η κατάσταση είναι απελπιστική.Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα απογειώσουν την καριέρα σου.Υπάρχουν σπίτια και άνθρωποι που παρασύρονται τριγύρω σου και μερικοίεξαφανίζονται κάτω από τα νερά. Η φύση έχει απελευθερώσει όλη την κατά-στροφική της μανία.Ξαφνικά βλέπεις έναν ξανθωπό να παλεύει με τα αφρισμένα νερά...Μάχεται για τη ζωή του, προσπαθώντας να μη παρασυρθεί σε μία δίνη.Πλησιάζεις πιο κοντά, και ο τύπος σου φαίνεται γνωστός. Ξάφνου συνειδητοποιείς ποιος είναι, ...είναι ο G.W. Bush!Την ίδια στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι τα μανιασμένα νερά θα τον καταπιούν, ...για πάντα.Έχεις δύο επιλογές - μπορείς να σώσεις την ζωή του G.W. Bush ή να τραβήξεις μια δραματική, άξια για Πούλιτζερ φωτογραφία, που απεικονίζει τον θάνατο του πλέον ισχυρού ανθρώπου στον Πλανήτη.
Λοιπόν εδώ έρχεται το ερώτημα, και παρακαλώ δώσε μια ειλικρινή απάντηση:





Τι θα διάλεγες, έγχρωμο φίλμ με υψηλό κοντράστ, ή θα προτιμούσες την κλασσική απλότητα του μαυρόασπρου;
--Προσωπικά, θα διάλεγα το κλασσικό μαυρόασπρο φίλμ, ...τονίζει καλύτερα τις σκιές και το κοντράστ ανάμεσα στο λευκό των ματιών και τις διεσταλμένες κόρες!

4 Comments:

Blogger Blogarismenh said...

φίλε Χρήστο χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και καλή χρονιά εύχομαι!!

Φιλιά πολλά

12:56  
Blogger Ersi said...

Γειά σου Χρήστο, σ' ευχαριστώ για τα σχόλια και για την μετάφραση του "conceptual"!
Όσο για την ερώτησή σου... το δίλημμα δεν είναι αν έσωζα τον Μπους ή έβγαζα φωτογραφία αλλά απλά... αν έσωζα τον Μπους ή όχι :)
Ευτυχώς δεν χρειάζεται ν' αποφασίσω.

20:23  
Blogger Ersi said...

Και πάλι ευχαριστώ για τις γραμματοσειρές. Κατέβασα αρκετές, πολύ ωραία δουλειά. Κράτησα και το σύνδεσμο για το μέλλον. (Μια και οι δεσμοί δεν έχουν πλέον μέλλον, ας το έχουν οι σύνδεσμοι :)

19:27  
Blogger Ersi said...

Καλή σου μέρα, Χρήστο! Η απονομή βραβείων του διαγωνισμού ζωγραφικής έγινε την πρώτη Φεβρουαρίου, οπότε η θέση μου σαν φιναλίστα είναι οριστική. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα κι ελπίζω να πουλήσω το έργο σύντομα.

11:43  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home